• Home
  • Werken bij DHV

Werken bij DHV Accountancy

Collega in zicht

We staan op de uitkijk om financiële toppers te spotten! Wil je samen met ons ondernemers helpen financieel gezond te blijven?

Op dit moment hebben we plek voor:

  • Gevorderd assistent accountants

Wij weten dat jij iets kunt

Bedrijven staan te springen om breed opgeleide financials zoals jij. En dat weet jij ook. Dus zoek jij naar de werkplek waar jij de meeste impact kunt maken. Nou, dat is bij ons. Want wij maken écht werk van jouw kennis. Je werkt met goede software, krijgt verantwoordelijkheden en de ruimte om te leren van jouw collega’s. En heb jij een bepaalde visie op financiën? Kom maar door! Daar worden we alleen maar beter van. En onze klanten ook.

Werken bij DHV Accountancy

De top-3 redenen om ons team te komen versterken

  • Jij hebt één duidelijk doel voor ogen: zorgen dat bedrijven rustig kunnen slapen. Gewapend met goede software, stevige schoenen en een nononsense mentaliteit ben jij voor hen de juiste gesprekspartner die op de hoogte is van wat er speelt. Juist door jezelf te zijn lever je een positieve bijdrage aan het team en de klanten.

  • Jij bent gek op cijfers. Al sinds je geboorte. Als een ware detective doorgrond jij financiële informatie en durf jij jouw antwoorden uit te dragen. Voor jou zijn cijfers alles behalve saai; ze vertellen je een verhaal. Het liefst zou je je zaterdagavond er ook aan besteden! Oké, dat is overdreven. Maar het punt is duidelijk.
  • Jij werkt graag met mensen. Want natuurlijk draait het niet alleen om cijfers. Samenwerken met een groep enthousiaste collega’s om de klant vooruit te brengen, dat is waar jij warm voor loopt. Jouw team zit vol ambitie, kennis en goede (en hele slechte) grappen. En de uitgebreide lunches op donderdagmiddag zorgen dat jij je snel thuis voelt bij ons.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Oslohaven 7B
1448 KH Purmerend
K.v.K.: 37126509

Tel: 0299 - 650820

© 2024 DHV Accountancy